Nyhedsbrev 1-2021

Nyhedsbrev 1-2021

Nyhedsartikel

Trods det at 2020 har været et udfordret år med corona, så har vi i HKFS haft et fantastisk år på alle parametre.

Vi har for alvor fået gang i vores nye område inden for linestop- og bypass operationer på fjernvarmeanlæg og andre vandbårne anlæg.

Lageret er oprustet, så vi nu kan klare operationer på alt fra 1” til 10” med kort varsel, og der er mere værktøj på vej i 2021, hvor vi forventer at købe ind til 12”. Det betyder, at vi kan rykke hurtigt ud med et linestop og bypasse, hvis du står over for at udsikfte et ventilsæt eller omlægge ledningstrace.

Vi er leveringsdygtige i linestop-bypass op til 24”, men her er leveringstiden blot længere.

Sådan kan vi hjælpe dig

Vi kan hjælpe dig med at lave linestop-bypass, hvis du skal lave vedligehold på dit anlæg.

Men hvor du normalt må lukke anlægget ned, så kan vi med linestop og bypass hjælpe dig med at opretholde forsyningssikkerheden til dine kunder, uden de bemærker noget som helst.

Derudover så kan du lave vedligeholdelse på anlægget, som minimerer belastningen på miljøet i forhold til vandspild og varmetab.

Vores værktøj er løsningen til dit anlæg

Vi kan hjælpe jer med indskæringen af nye ventiler på industrianlæg såsom køleanlæg, sekundære fjernvarmesystemer og andre former for vandbårne anlæg. Vi er altid åben for en teknisk udfordring og vil altid gerne høre om vi kan løse opgaven for jer.

Nyheder i 2021

I løbet af 2021 arbejder vi på at kunne levere hottaping (anboring) fra 1” til 8” under fuld driftstryk på dit anlæg. Så behøver du ikke at nedlukke dit anlæg eller tapper alt vandet af til boligblokke i disse tilfælde.

En anden nyhed er, at vi kan præsentere claim-on fittings til rørsystemer over jorden, hvor der ikke skal svejses for at lave et linestop-bypass.

Er det nyt for dig, så får du lige et eksempel: Skal du lave en indskæring af et T-stykke eller andet, og er der ikke mulighed for aflukning ud til centralvarmeanlægget, kan vi påspænde en fittings på røret og lave et linestop på begge sider af indskæringen. Dermed skal der ikke tappes vand ud af flere boligblokke, og beboerne bemærker ikke noget, eller får luft i systemet efterfølgende.

Det er tidsbesparende og optimalt for din kunde og VVS-leverandør.

Godt nytår, vi glæder os til at høre fra jer.

Lukket for kommentarer.